Az olvasottság nem publikus.

Egy csésze energia

  • Enikő és a Blog
  • Fittnapló
  • Lélekszárny
  • Könyvespolc
  • Megjelenések
  • Kontakt
  • Anglia
  • Minimalizmus
Facebook Twitter Instagram

Keresés

Facebook oldaldoboz

Legnézettebb Posztok

  1. Kezdő futók leggyakoribb hibái
  2. Kempingezés kezdőknek
  3. Mosható Pelenkák, az első tapasztalatok
  4. Hogyan lettem molekuláris biológus?
  5. Növényi alapú táplálkozás kezdőknek
  6. Minimalista babavárás
  7. Porridge, az angol zabkása
  8. A kanapétól az 5 km-ig
  9. Az egyensúly megtalálása
  10. Hogyan lettem minimalista?
  11. Minimalizmus - Hogyan vásárolj kevesebbet?
  12. Hogyan maradok motivált a mindennapokban?
  13. Koffein: Én erre jutottam 25 év után
  14. Mit eszem egy nap + egy recept
  15. Nyújtás alapok, ahogy én csinálom

Archívum

  • 2021 február (1)
  • 2020 május (2)
  • 2020 február (1)
  • 2019 december (1)
  • 2019 november (1)
  • 2019 augusztus (1)
  • 2019 június (2)
  • 2019 május (3)
  • 2019 március (1)
  • 2019 február (1)
  • 2019 január (1)
  • Tovább...
Púder DIY #2 Kávézaccos-kakaós testradír

Púder DIY #2 Kávézaccos-kakaós testradír

›
Púder DIY #2 Kávézaccos-kakaós testradír

2013/8/18 : Enikő Menczel 5 komment
A kakaós testradírom annyira bevált, hogy ezen apró sikeremen felbuzdulva készítettem egy másik változatot is, amelybe kávézaccot is tettem. A kávézaccot egyébként sokan narancsbőr ellen használják, mert javítja az anyagcserét, a bőr méreganyag-kiválasztási folyamatait.  Én azért  részesítem előnyben a cukorral szemben, mert finomabb szemcsékről van szó, tehát érzékeny bőrre és akár arcradírként is lehet használni. Igaz, most is használtam cukrot, de ha kihagyom, valóban egy finomabb testradírt kapok. :)
 
Az én kávézaccos testradíromba tehát ezek kerültek ma bele:
  • kakaópor
  • fehér nádcukor (mert kisebb szemcséjű, mint a barna)
  • egy adag kávézacc
  • pici olivaolaj (amennyi pont 'összetapasztja'...ha túl olajos, az sem jó)
  • és pici fahéj :)


 
Tulajdonképpen ugyanúgy csináltam mindent, mint a kakaós esetében, csak feltuningoltam egy kis koffeinnel. :) Használat közben én alig tudtam elkerülni, hogy a kád teljes egésze és a fal egy része barna ne legyen, de egyébként vízzel könnyű leöblíteni. :)
 


 
 
 
Remélem sokan kipróbáljátok, szinte nem kerül semmibe és nagyon hatásos. :)
 
Facebook Tumblr Tetszik
0
5 komment

Ajánlott bejegyzések:

  • Így horgolok én Így horgolok én
  • Péntekek Péntekek
  • Minimalista Otthon Kihívás | VLOG 3. Minimalista Otthon Kihívás | VLOG 3.
  • Napirend egy 6 hónapos babával Napirend egy 6 hónapos babával
  • Mit csinál egy három hónapos baba Mit csinál egy három hónapos baba

A bejegyzés trackback címe:

https://youaremycupoftea.blog.hu/api/trackback/id/6804077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fahéjas narancs 2013.08.21. 11:30:36

Ezt most ki is próbálom :)
Mennyi ideig lehet tárolni, ha egyszerre többet készítek el?

Enikő 2013.08.21. 13:06:03

Én is többet készítettem, most majdnem egy hetesen is ugyanolyan jó, de majd tesztelem az eltarthatóságát és megírom. :)

csicsi 2013.08.29. 23:59:17

Én hűtőben tartottam, mikor csináltam ezekből az alapanyagokból (mínusz a kávézacc és olaj) ajakradírt, illatra ugyanolyan volt egy hónap után is, viszont kiszáradt és belekeményedett az üvegcsébe úgyhogy kidobtam :D gondolom azért mert nem volt jól lezárva az üveg. És olaj nem volt benne, gondolom az avasodás miatt esetleg csökkentheti az eltarthatósági időt, de majd Encsi én is várom a tapasztalatodat :))

csicsi 2013.08.30. 00:51:32

jajj igen a folyékony hozzávaló a méz volt (szárazan érdekes lenne használni :D) a magas cukortartalom miatt gondolom nem igazán tudott megromlani a kis radírom :D

Enikő 2013.09.03. 21:04:35

2 és fél hetesen is ugyanolyan tökéletes :)
Mégsem
Mégsem

Megjegyzés:

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása
Ajánló